Tűzjelző rendszerek kiéíptése


Tűzjelző rendszerek kiéíptése


A tűzjelző rendszereket gyakran tekintik egy épület természetes részének. Megfelelően rejtett telepítés esetén sok-sok hónapig vagy akár évekig is észrevétlen marad. Azonban vészhelyzet esetén ennek a rendszernek a hatékonyságán és tökéletes működésén múlhatnak emberi életek. A megbízható tűzvédelem biztosítása törvényi és erkölcsi felelősség. A legmagasabb biztonság érdekében válassza a SPIE AGIS Fire&Security megoldásait és szolgáltatásait.

A SPIE által kínált tűzjelző rendszerek csúcskategóriás eszközökből állnak, amelyekkel átfogó tűzvédelmi tervet valósíthat meg. A termékek között megtalálja az egyszerűbb telepítésekre alkalmazott vezérlőpaneleket éppúgy, mint a legújabb technológiát alkalmazó tűzjelző detektorokat és a nagyobb projektekhez alkalmazott analóg címezhető vezérlőket. Tűzvédelmi rendszereinket úgy terveztük, hogy megbízhatóan és gyorsan jelezzék a tűzeseményeket. A gyors és hatékony riasztásnak köszönhetően értékei, vagyontárgyai ugyanakkora biztonságot élveznek, mint az épületben tartózkodó emberek. A SPIE AGIS Fire & Security termékskáláján a legkülönfélébb rendszerek és konfigurációk közül válogathat annak érdekében, hogy a védeni kívánt objektum egyedi igényeihez leginkább passzoló megoldást kapja, legyen szó bevásárlóközpontokról, raktárakról, irodákról, lakóépületekről, gyártelepükről vagy akár speciális veszélyforrásokat rejtő objektumokról.


Tökéletes integráció

A SPIE AGIS Fire&Security Kft. munkatársai a projekt megvalósítása során végig rendelkezésére állnak, kezdve a kockázatelemzéstől a tervezésen és megvalósításon át egészen a karbantartásig. Magas színvonalú szakértelmünk és hosszú távon megszerzett tapasztalataink felhasználásával alkalmasak vagyunk arra, hogy Önnek a legmegfelelőbb tűzjelző berendezést tervezzük, melyet szükség és igény esetén oltó berendezéssel is kiegészítünk:

  • Gázzal oltó rendszerek
  • Vízköddel oltó rendszerek
  • Sprinkler rendszerek
  • Konyhai oltó rendszerek (ANSUL)
     

Tűzjelző központok

Tűzjelző rendszereink közül az alábbi központokat ajánljuk ügyfeleink figyelmébe:

  • MX/ZX tűzjelző központ
  • MZX tűzjelző központ
  • DETNOV CAD-150-1 és CAD-150-2 analóg tűzjelző központok


Főoldal