Vezetékes és wifi hálózatok kiépítése


Vezetékes és wifi hálózatok kiépítése


Vezetékes hálózatok építése

Teljes körű hálózati megoldásokat kínálunk ügyfeleink részére. Az optimális kábel telepítése nagy mértékben függ a használt rendszertől, a szoftverektől, az igényelt adatátviteli sebességtől, a telephely adottságától, és az adatátviteli távolságtól is. Ez lehet CAT5E, CAT6, CAT6A, CAT7, vagy akár optikai kábel is.

Új épület esetén már kizárólag ott éri meg vezetékes rendszert építeni:

  • ahol folyamatos és intenzív a kommunikáció a szerverek és kliens gépek között
  • ahol az épület szerkezete nem teszi lehetővé hatékony WIFI rendszer kiépítését 
  • nagyon sok számítógép vagy laptop van kis területen
  • olyan helyeken ahol a biztonsági előírások ezt megkövetelik

A jól kiépített WIFI rendszerek is igénylik legalább egy gerinc hálózat létrehozását. Ezt természetesen vezetékes alapkon szokott elkészülni. IP telefon rendszerek stabil működéséhez nagyon hasznos a jó a vezetékes hálózat.

 

Wifi hálózatok tervezése, kiépítése

A vezetékes hálózat mellett gyakori igény a beltéri és kültéri lefedettség biztosítása.

A jelenlegi legújabb WIFI technológia ma már lehetővé teszi, akár a vezetékes hálózat teljes elhagyását is. Ez azt jelenti, hogy komolyabb megoldásokat és eszközöket implementálunk. A komoly megoldások természetesen nem olcsó illetve közepes minőségű eszközöket jelentenek. Számos sikeres WIFI projektet követően mondhatjuk, hogy lehet vállalati szintű WIFI rendszer építeni megfizethető áron. Mi legszívesebben a Ubiquiti Unifi rendszer használjuk vezetékes és vezeték nélküli hálózatok esetén is, de kérésre, illetve meglévő infrastruktúra esetén használni szoktuk a még Cisco megoldásokat is.

Használtunk már Dlink, Meraki és Ruckus WIFI rendszerekkel is. Építettünk már WIFI hálózatot szállodába, raktárba, irodaházba, rendezvényre, szabatérre és vasbeton szerkezetű épületbe. Cégünknek szinte mindenre van hatékony megoldása.

 

Beléptető rendszerek kiépítés

  • kártyás
  • kódos 
  • ujjlenyomat olvasós 

Beléptető rendszereink legkülönbözőbb gyártmányú és típusú eszközökkel bővíthető. A beléptető rendszerek a jelenlegi legkorszerűbb szolgáltatásokat nyújtják: proximity kártyás, nagy hatótávolságú RFID, vonalkódos jegyes vagy karszalagos, PIN kódos, BlueTooth vagy rendszámfelismerés alapú és különböző biometrikus (ujjlenyomat olvasó, vagy arcfelismerő) beléptetési módok rugalmas kombinálási lehetőségével. A vendégkártya kiadó modul segítségével a vendégek gyors és egyszerű beléptetése, a kártyák ideiglenes megszemélyesítése is pillanatok műve.

Pontos helyszíni felmérést követően tudunk árajánlatot adni.

  • Kamera rendszerek kiépítése
  • Riasztó rendszerek kiépítése

Pontos helyszíni felmérést követően tudunk kiépíteni megfelelő az Ön számára biztonságos rendszert.Főoldal